Mesazhi juaj

Mirësevini te Drinori PVC, një firmë e specializuar në prodhimin dhe furnizimin e produkteve të cilat ndryshojnë dhe përmirësojnë pamjen dhe funksionin e ndërtesës suaj. Me një përvojë të pasur në fushën e prodhimit të dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini, ne kemi ndërtuar një emër të besueshëm dhe të njohur në treg.

Dyer dhe Dritare nga PVC: Dyert dhe dritaret tona nga plastika ofrojnë një izolim të jashtëzakonshëm termik dhe akustik, duke përmirësuar efikasitetin energjetik të ndërtesës suaj.

Dyer dhe Dritare nga Alumini: Produktet tona nga alumini janë të lehta, të qëndrueshme ndaj korrozionit, dhe të disponueshme në dizajne të shumta, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyer për projekte të ndryshme.

Përpunimi dhe Montimi: Ne ofrojmë shërbime të përpunimit dhe montimit, duke siguruar që produktet tona të instalohen saktësisht dhe të ofrojnë rezultate optimale.

Kontakti

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbim të klientit të shkëlqyeshëm dhe për të përgjigjur në kohë të saktë.