Një firmë me shërbim të cilës mund t'i besoni

Çmime të volitshme

Cmimet e volitshme për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika janë një avantazh që ofrojmë klientëve tanë. Ne besojmë në qëllimin tonë për të siguruar produkte cilësore dhe inovative të ndërtimit me çmime që janë të përballueshme për të gjithë. Kjo përfshin çmimet konkurruese dhe opsione të ndryshme të produktit që i lejojnë klientët të zgjedhin atë që i përshtatet më mirë nevojave të tyre.

Staf profesional

Kjo skuadër e punonjësve të specializuar është e angazhuar në çdo fazë të procesit, nga projektimi dhe përzgjedhja e materialeve të plastikës deri në prodhimin dhe montimin e dyerve dhe dritareve.

Shpejt dhe efikas

Prodhimi i dyerve dhe dritareve nga plastika në mënyrë të shpejtë dhe efikase është këndvështrimi ynë i dalluar. Ne kemi përqëndruar përpjekjet tona në proceset e prodhimit dhe të shpërndarjes për të siguruar që klientët tanë të marrin produktet e tyre në kohë dhe me një cilësi të jashtëzakonshme.

Dyer rreshqitese

Pandora antracit

Derë rreshqitese "pandora" Antracit

ka një dizajn modern dhe minimal, që përshtatet lehtësisht me estetikën e çdo stili të shtëpisë. Ajo vjen me një sërë mundësish të personalizimit për të përmbushur preferencat tuaja estetike, duke përfshirë zgjedhjen e ngjyrave dhe detajeve të tjera të dizajnit. Përveç kësaj, struktura e saj e qëndrueshme dhe rezistente e bën të përshtatshme për të qëndruar edhe në kushte të vështira atmosferike.

Pandora e bardhë

Derë rreshqitese "pandora" E bardhë

ka një dizajn modern dhe minimal, që përshtatet lehtësisht me estetikën e çdo stili të shtëpisë. Ajo vjen me një sërë mundësish të personalizimit për të përmbushur preferencat tuaja estetike, duke përfshirë zgjedhjen e ngjyrave dhe detajeve të tjera të dizajnit. Përveç kësaj, struktura e saj e qëndrueshme dhe rezistente e bën të përshtatshme për të qëndruar edhe në kushte të vështira atmosferike.

Dritaret

Dritare e bardhë

Dritare bardhë

me profil Salamander është një veizë e mrekullueshme dhe e inovativë e projektuar për të sjellë dritën natyrore dhe izolimin e shkëlqyeshëm në çdo shtëpi. Ky tip dritareje është bërë me material të cilësisë së lartë, duke përdorur profilin Salamander, që shquhet për performancën e tij të jashtëzakonshme dhe për rezistencën ndaj ndotësve ambientalë.

Dritarja antracit

Dritare Antracit

me profil Salamander është një pasqyrë e dizajnit të jashtëzakonshëm dhe performancës të inovacionit teknologjik. Kjo dritare është e pajisur me profil Salamander, një material të jashtëzakonshëm që kombinon fuqinë dhe qëndrueshmërinë me elegancën dhe izolimin e shkëlqyeshëm termik. Ngjyra e antracit është një zgjedhje e veçantë, e cila jep një pamje moderne dhe elegante çdo ambienti. Ajo i jep shtëpisë tuaj një ndjenjë të rëndësisë dhe sofistikatës, ndërsa ngjyrat e errëta antracit përforcojnë stilin dhe personalitetin e shtëpisë suaj. Kjo dritare përshtatet përkryerisht me dizajnin e shtëpisë suaj dhe mund të ndihmojë të theksojë arkitekturën dhe karakteristikat e jashtme të ndërtesës suaj.

Dritare e kaftë

Dritare e kaftë

me profil Salamander është një zgjedhje e sofistikuar dhe moderne për të ndryshuar pamjen dhe performancën e çdo shtëpie. Ngjyra e kafes së thellë sjell një ndjenjë të ngrohtësisë dhe elegancës në çdo ambient, duke krijuar një atmosferë të jashtëzakonshme për të jetuar. Profili Salamander është një material i jashtëzakonshëm që kombinon fuqinë dhe qëndrueshmërinë me stilin dhe efikasitetin e energjisë. Kjo dritare është një përsosmëri e dizajnit dhe performancës. Ngjyra kafe e dritares me profil Salamander është një zgjedhje e veçantë që do të harmonizohet bukur me estetikën e shtëpisë suaj dhe do t'ju japë një ambient të ngrohtë dhe të personalizuar.

Dritare e aluminit

Dritare e aluminit

me ngjyrë antracit dhe profil Everest është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar pamjen dhe performancën e çdo ambienti. Kjo kombinon ngjyrën e thellë antracit me teknologjinë e avancuar të profil Everest, duke krijuar një dritare të jashtëzakonshme që është e bukur, e qëndrueshme dhe e efikashëm nga pikëpamja e energjisë. Ngjyra e antracit është një zgjedhje moderne dhe sofistikuar për dritaret, e cila jep një pamje të fortë dhe të ndryshueshme ambientit tuaj. Kjo ngjyrë përshtatet lehtësisht me çdo stil arkitekture dhe personalizon shtëpinë tuaj me një ndjesi të ngrohtë dhe të sofistikuar. Profil Everest është një material i veçantë i përdorur për të krijuar dritaren. Ky profil është i njohur për performancën e tij të jashtëzakonshme dhe për izolimin termik të shkëlqyeshëm.

Roletat

Roleta e bardhë

Roletat e aluminit të bardha

janë një zgjedhje elegante dhe praktike për ndriçimin dhe privatësinë e shtëpisë tuaj. Këto roleta përdorin materiale të cilësisë së lartë, duke përfshirë alumini të qëndrueshëm dhe të fortë, për të siguruar një performancë të shkëlqyeshme dhe një pamje estetike të mrekullueshme. Ngjyra e bardhë e këtyre roletave është një zgjedhje e klasës, që përshtatet lehtësisht me dizajnin dhe ngjyrat e tjera të shtëpisë tuaj. Ajo sjell një ndjenjë të pastërtisë, freskisë dhe modernitetit në ambientin tuaj, e cila gjithashtu ndihmon në reflektimin e dritës natyrore dhe ndriçimin e hapësirës së brendshme.

Roleta e aluminit antracit

Roletat e aluminit antracit

janë një zgjedhje e sofistikuar dhe moderne për të ndryshuar pamjen dhe funksionalitetin e çdo dritareje të shtëpisë suaj. Kjo ngjyrë e thellë dhe e elegantë e antracit sjell një ndjenjë të rëndësisë dhe elegancës në ambientin tuaj, duke bërë që roletat të jenë një element që do të tërheqë vëmendjen. Roletat e aluminit të ngjyrës antracit kombinojnë bukur performancën me estetikën. Materialet e larta të përdorura për të krijuar këto roleta i japin atyre një qëndrueshmëri të shkëlqyeshme dhe një jetëgjatësi të zgjatur. Kjo do të thotë se do të përbëjnë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të investuar në shtëpinë tuaj.

Roleta e aluminit e kaftë

Roletat e aluminit të ngjyrës kafe

janë një zgjedhje e vlefshme për të përmirësuar pamjen dhe performancën e dritës në shtëpinë tuaj. Kjo ngjyrë e butë dhe e ngrohtë kafe sjell një ndjenjë të qetësisë dhe ngrohtësisë në ambientin tuaj, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse. Roletat e aluminit të ngjyrës kafe janë gjithashtu të lehta për tu menaxhuar. Me sistemin e tyre të thjeshtë të ngritjes dhe zbarkimit, ju mund t'i kontrolloni ato me lehtësi për të përshtatur nivelin e dritës sipas dëshirës suaj. Kjo do të thotë që ju mund të keni një ambient të personalizuar dhe të komoduar në shtëpinë tuaj në çdo kohë të ditës dhe në çdo aktivitet.

Materiali dritareve

Salamander bluevolution 72

SALAMANDER BLUEVOLUTION 72

Salamander bluevolution 82

SALAMANDER BLUEVOLUTION 82

Salamander bluevolution 92

SALAMANDER BLUEVOLUTION 92

Materiali dyerve

Materiali i derës Steamline

SALAMANDER Steamline

Materiali i derës bluevolution

SALAMANDER BLUEVOLUTION 92

Materiali i derës bluevolution 73

SALAMANDER BLUEVOLUTION 73

Ngjyrat e Materialeve

Ngjyra e bardhë

Ngjyra e bardhë

Ngjyra antracit

Ngjyra antracit

Ngjyra e kaftë

Ngjyra e kaftë